• Proffs på lastbil
  • 60 dagars öppet köp
  • Personlig support
ShapeCreated using Figma

Visa varukorg

Produkter 0
Totalsumma
0 kr
Till kassan

Varningsljus / Blixtljus

Här finner du ett urval av de varningsljus, saftblandare och blixtljus som vi kan erbjuda. Vi tillhandahåller även fästen, lösa glas och andra reservdelar till de flesta på marknaden förkommande varningsljus. Finner du inte det du söker så tveka inte höra av dig till oss så ordnar vi fram det du vill ha.

Varför installera blixt och varningsljus?

När man arbetar i närheten av vägar eller har ett jobb där lastbilen behöver parkeras nära vägbanan är det viktigt att lastbilen syns ordentligt. Varningsljus är därför väldigt viktiga för att påkalla uppmärksamheten hos andra trafikanter och undvika olyckor. Varningsljus finns som både roterarande varianter och blixtljusramper.

Dagens LED-teknik passar väldigt bra i blixtljusen pga. LED-diodernas snabba tändning och släckning. Detta ger dig strömsnåla och väl synliga blixtljus. De äldre varianterna med roterande halogen eller glödlampor funkar även de väldigt bra.

Beroende på hur du vill att din lastbil ska synas (främst åt ett håll eller i 360 grader) passar antingen de riktade blixtljusen eller roterande LED eller vanliga lampor. Vi har även kombinerade varnings- och arbetsljus ramper som ger det både en bra ljusmiljö att jobba i samtidigt som blixtljusen påkallar uppmärksamheten hos trafikanterna.

Behöver du hjälp att hitta rätt varningsljus för just din arbetssituation, tveka inte att höra av dig till oss!

Läs merVectorCreated using Figma
Sida 1 av 2

Kontakta oss

Kundtjänst

Följ oss

Kundtjänst & butik

Mån-fre, 09-16

Lunchstängt: 12-13

Hitta oss

Ullsättersvägen 2B

82434, Hudiksvall

© Lastbilsprylar.se