Hoppa över
🔥 Just nu! 15% rabatt på kamera & backvideosystem 🔥

LED-Ramp/LED Bar

Vi har ett stort sortiment av LED ramper eller så kallade LED bars. Vårt sortiment består av utvalda led ramper för att kunna garantera allra högsta kvalité och bäst ljus. Ramperna finns i olika storlekar och med olika ljusstyrka, så att du ska kunna hitta den produkt som passar bäst. Alla LED ramper är IP klassade för att klara av det svenska vädret. Oavsett om du bara vill styla din lastbil eller om din körning kräver en bättre ljusbild har vi rampen för dig. Vill du ha mer information eller hjälp att hitta rätt produkt, hör av dig till oss!

Att tänka på vid val av led ramp eller LED-bar

När du väljer LED ramp kan du behöva tänka på ett antal olika detaljer, exempelvis vart du vill montera LED-baren. Vissa LED-bars monteras exempelvis under registreringsskylten. I detta fall behöver du oftast köpa ett modellanpassat kit. Vissa LED-bars monteras på bilen eller lastbilens tak.

Beroende på hur LED rampen ska användas kan du behöva kolla upp ljusbilden och ljusstyrkan. Ju högre lumen LED-baren har desto ljusstarkare är den. Många LED ramper levereras med en färdigmonterad DT-kontakt.

Vissa ramper kommer även med andra funktioner som inbyggt positionsljus, varningsljus eller blixtljus. Ska du använda belysningen utanför Sverige inom EU kan den behöva vara E-märkt. Om rampen kommer användas frekvent kan det vara värt att investera i en något stryktåligare IP-klassad ramp.

Vad är fördelen med en dubbelradig LED-bar?

En dubbelradig LED-bar har kort och gott två rader med diodlampor. Dessa riktas vanligtvis för att få en kombinationsljusbild med både bra bredd och längd. Enkelradiga ramper kan även de ha en kombinationsljusbild beroende på hur dioderna är riktade.

Varför köpa en curved/böjd LED-bar?

Genom att utforma rampen med en böjning blir ljusbilden bredare samtidigt som man kan bibehålla längden i ljuset. Detta innebär alltså att lampan ger ett bra ljus ner i dikeskanterna samtidigt som ljuset koncentreras för att komma så långt som möjligt.

56 produkter

SIBERIA SRC 42tum

SIBERIA SRC 42tum
1 Lux på 532 meter!

  • Nyhet
LED-Ramp Firefly
  • 25%
LED-Ramp SLD Dark Knight Nuuk

Visar 24 av 56 produkter