Hoppa över
🔥 Just nu! 15% rabatt på kamera & backvideosystem 🔥

Bakljus

Här hittar du vårt breda utbud av bakljus. Sortimentet består av bakljus från utvalda tillverkare med fokus på funktionalitet och kvalitet. Vi har både lampor av typen LED och vanliga glödtråds varianter. Här finner du allt från backljus och bromsljus till blinkers och flerfunktionslampor för eran lastbil och släpvagn/trailer. Alla våra baklyktor är utvalda för att ha en lång livslängd, bra ljusbild och funktionaliteten du vill ha. Har din originalbaklykta gått sönder är sannolikheten stor att vi även har en ersättningslampa på lager.

Behöver du hjälp eller inspiration för att hitta rätt bakljus till din lastbil. Tveka inte att höra av dig till oss!

Bakljus finns i många olika varianter och för olika ändamål. I vårt sortiment har vi allt ifrån flerfunktionslampor (baklykta, bromsljus, blinker och backljus) till enfunktionslampor såsom blinkers, bromsljus och backljus. Oavsett vad du är ute efter har vi den belysning som passar er.

Att välja rätt baklykta

När du ska välja en ny baklykta är det första du ska tänka på vilka funktioner du behöver. Har du fristående lampor för exempelvis blinkers och backljus, då ska du inte välja en baklykta som har detta inbyggt. Samtidigt kanske du vill ha en baklykta med detta inbyggt och får då montera bort de fristående. Du kan även behöva ta reda på vilken kontakt din nuvarande belysning använder för att slippa byta kontakter. Vissa av våra baklyktor säljs med färdigmonterade DIN- eller AMP-kontakter. Om du skall köra utanför Sveriges gränser kan lampan behöva vara E-märkt. Våra lyktor är anpassade för antingen 12V, 24V eller ett spann på 9-36V.

156 produkter

Baklampa LED universal 12-24V 5 funktioner. Dynamisk blinkers

Baklampa LED universal 12-24V 5 funktioner. Dynamisk blinkers

Visar 24 av 156 produkter