Hoppa över
🔥 Just nu! 15% rabatt på kamera & backvideosystem 🔥

Varningsljus / Blixtljus

Här finner du ett urval av de varningsljus, saftblandare, rotorljus och e-märkta blixtljus som vi kan erbjuda för ditt arbetsfordon. Vi tillhandahåller även fästen, lösa glas och andra reservdelar till de flesta varningsljus som förekommer på marknaden.

Varför installera blixt och varningsljus?
Vid vägarbete, väghållningsarbete eller ett jobb där lastbilen behöver parkeras nära vägbanan är det viktigt att lastbilen syns ordentligt. Varningsljus är därför väldigt viktiga för att påkalla uppmärksamheten hos andra trafikanter och undvika olyckor. Varningsljus finns som både roterarande varianter och blixtljusramper.

Dagens LED-teknik passar väldigt bra i blixtljusen pga. LED-diodernas snabba tändning och släckning. Detta ger dig strömsnåla och väl synliga blixtljus. De äldre varianterna med roterande halogen eller glödlampor funkar även de väldigt bra.

Beroende på hur du vill att din lastbil ska synas (främst åt ett håll eller i 360 grader) passar antingen de riktade blixtljusen eller roterande LED eller vanliga lampor. Vi har även kombinerade varnings- och arbetsljusramper som ger det både en bra ljusmiljö att jobba i samtidigt som blixtljusen påkallar uppmärksamheten hos trafikanterna.


Behöver du hjälp att hitta rätt varningsljus för just din arbetssituation, tveka inte att höra av dig till oss via lastbilsprylars kundtjänst!

107 produkter

10-pack Blixtljus Pucken gul med röda LED

Blixtljus Pucken gul med röda LED
Batterimodell lyser upp till 100 tim.

  • Nyhet
Blixtljus till bakgavel 12/24V LED

Visar 24 av 107 produkter