• Proffs på lastbil
  • 60 dagars öppet köp
  • Snabba leveranser
ShapeCreated using Figma

Visa varukorg

Produkter 0
Totalsumma
0 kr
Till kassan

Omvandlare

Behöver du elförsörjning i ditt arbetsfordon? Med en omvandlare kan du koppla in och hålla mobiltelefonladdare, vattenkokare, bärbara datorer och andra lågförbrukande elapparater i drift. I vårat sortiment finner du ett brett utbud av olika nätväxlare som du kopplar till ditt lastbilsbatteri. Vi har flertalet växelriktare med ren sinusvåg eller modifierad sinusvåg i olika utföranden, utgångsspänning och effekt.

Känslig elektronik kräver en ren sinusvåg som är lika den du har i vägguttaget hemma men många gånger klarar man sig långt med en omvandlare med modifierad sinusvåg, sk trappstegsformad sinusvåg.
Moderna modeller har tystgående fläktar som regleras beroende på temperatur samt inbyggt skydd mot överspänning, överbelastning, kortslutning och överhettning för att ge en lång hållbarhet på produkten och livslängd på ditt batteri. Vi har även modeller med säkringar och energisparande "standby" funktioner för en stabil elförbrukning.

Hittar du inte vad du söker eller vill du ha en specialbeställning? Vi på Lastbilsprylar hjälper dig gärna så kontakta våran kundtjänst.
Läs merVectorCreated using Figma
Sida 1 av 1

Kontakta oss

Kundtjänst

Kundtjänst

Telefon: 0650-97870

Mån-fre, 09-12

Följ oss

© Lastbilsprylar.se