Hoppa över
🫧Gör lastbilen sommarfin med 10% på Meguairs🫧

Kundtjänst


  • Kontakta oss

Om oss

Välkommen till lastbilsprylar.se

Hos oss hittar du allt du kan tänka dig till din lastbil, och lite till. Letar du efter kontaktinformation så finner du kontaktuppgifter på Kundtjänstsidan.

Vi är återförsäljare för STRANDS, VILRIK med flera. Vårt mål är att bli din fullserviceleverantör av allt som rör din lastbil. Allt från styling och tillbehör till rena förbrukningsmateriel. Webbshopen är fortfarande under uppbyggnad och sortimentet växer varje dag. Hittar du inte det du söker här så hör av dig till oss, vi kan i regel fixa fram det mesta till de flesta.

Navigera enkelt i kategorierna högst upp på sidan eller sök helt enkelt i sökrutan efter produkten du är ute efter.

Varmt välkommen till oss!

Historia

Lastbilsprylar grundades 2015 av Johan Eriksson. Johan har kört lastbil i drygt 20 år, mestadels biltransport i Europa och inrikes i Sverige. Intresset för inredning och styling av lastbilar har växt fram under åren. I början drevs företaget parallelt med lastbilskörningen. Lastbilsprylar växte fort och 2017 gjorde Johan vägvalet att sluta köra lastbil för att helt kunna lägga tiden på driften av Lastbilsprylar.

I december 2017 så flyttade företaget in i nya lokaler på Ullsättersvägen 2B i Hudiksvall. Under 2022 så gjordes det tuffa valet att stänga butiken för att göra ett omtag på e-handeln.

Här hittar du information om hållbarhet på Lastbilsprylar: Hållbarhet